Aveți nevoie de o estimare de preț??

Completați formularul de mai jos iar un specialist DGA International vă va contacta în cel mai scurt timp.


     

    Skip to Content

    Blog

    Maşinile fără şofer, gata de lansare în cinci ani, susţine o companie de transport

    Este a treia revoluţie a transporturilor”, şi-a etichetat Zimmer proiectul, care ia în calcul trei etape ale evoluţiei industriei vehiculelor fără şofer pentru taxi şi transportul în sistem ridesharing. În primă fază, timp de doi ani, cursele autonome vor fi valabile utilizatorilor Lyft, dar numai de-a lungul unor rute stabilite, cu software-ul adaptat acelor rute. Apoi, maşinile vor folosi orice traseu, dar cu o viteză maximă de 40 de kilometri pe oră, susţine el. Începând cu 2021, cursele vor deveni autonome, iar rata deţinerii unei maşini private va scădea semnificativ, cel puţin în marile oraşe, susţine Zimmer.

    Lyft este o companie de transport care facilitează, cu ajutorul unei aplicaţii pentru mobil, deplasarea în sistem ridesharing.

    0 Continue Reading →

    Bilanț și previziuni pe piața de vehicule comerciale pentru transportul de marfă

    Anul 2013 a marcat atingerea unui nou nivel istoric de scădere a pieței auto din România, vânzările de mașini noi atingând nivelul celor de acum 13 ani. Cu toate acestea, au existat și segmente din piață aflate în creștere, precum cel al camioanelor și al semiremorcilor.

    0 1 Continue Reading →